2015-06-15 19:04:43
Φωτογραφία για Θρήνο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Αμυντικός καταρρέει και πεθαίνει την ώρα του αγώνα
Θρήνο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει , ο ξαφνικός θάνατος του Νιγηριανού αμυντικού Ντέιβιντ Ονίγια, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα φιλικού αγώνα στη Μαλαισία και πέθανε 30 λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά την αποχώρηση του Ονίγια, αλλά ματαιώθηκε στο 60ο λεπτό μόλις έλαβαν γνώση από το νοσοκομείο για τον θάνατό του.

Ο Νιγηριανός αμυντικός Ντέιβιντ Φαραμόλα Οτίγια κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις  μαλαισιανές ομάδες T-Team και Kelantan.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της T-Team Σιαχριζάν Μοχντ Ζάιν είπε ότι ο Ονίγια δεν έλαβε εγκαίρως την κατάλληλη ιατρική βοήθεια.

«Υπέστη καρδιακή προσβολή, αλλά θα μπορούσε να γλίτωνε αν ο οδηγός του ασθενοφόρου δρούσε γρηγορότερα », δήλωσε.

«Ο οδηγός ήταν στις κερκίδες κι έβλεπε το παιχνίδι, όταν ο Ονίγια ξαφνικά έπεσε στο έδαφος. Ο αμυντικός μας στερήθηκε οξυγόνο για αρκετά λεπτά», πρόσθεσε στην εφημερίδα New Straits Times.

Ο Ονίγια είχε ενταχθεί στο μαλαισιανό ποδοσφαρικό σύλλογο πρόσφατα. Παλαιότερα είχε συνεργασθεί με τους συλλόγους του Ουζμπεκιστάν και του Αζερμπαϊτζάν. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ