2015-06-21 16:56:05
Φωτογραφία για Αμαρυλλίς: «Αν ξεκινήσεις να μιλάς για τα προσωπικά σου μπαίνεις σε φαύλο κύκλο»
Η Αμαρυλλίς αν και έχει χρόνια σχέση ωστόσο δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή Είσαι σε πολύχρονη σχέση με έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης. Υπάρχουν στιγμές που οι συζητήσεις σας περιορίζονται σε θέματα δουλειάς;

«Αυτό είναι κάτι που ορίζει το κάθε ζευγάρι. Στο χέρι του καθενός είναι πόσο θα αφήσει τη δουλειά να εισβάλλει στη σχέση του».

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες επιδιώκουν να προβάλουν την προσωπική τους ζωή, για να ενισχύσουν τη δημοτικότητα τους. Εσύ δεν το έκανες ποτέ. Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να" σου στοιχίσει επαγγελματικά;

«Δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Αν ένας καλλιτέχνης ξεκινήσει να προβάλει την προσωπική του ζωή, μπαίνει σε φαύλο κύκλο, όπου πρέπει να δίνει όλο και περισσότερα».

Πόσο κακό θα ήταν να πεις, δηλαδή «ναι, είμαι ερωτευμένη με τον τάδε»;

«Δεν το θεωρώ κακό. Αλλά αν κάνεις μια δήλωση ή φωτογραφηθείς με τον αγαπημένο σου, μετά θα πρέπει να πεις και κάτι παραπάνω. Ο καθένας κάνεις τις επιλογές του. Όσο για το αν κάποιο δημοσίευμα που αφορά την ιδιωτική ζωή ενός καλλιτέχνη τον βοηθάει, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η δημοσιότητα κρατάει από τη μία Τετάρτη μέχρι την άλλη Τετάρτη, όσο δηλαδή είναι στα περίπτερα τα εβδομαδιαία περιοδικά. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον για κάποιον που ξεφυλλίζει εκείνη την ώρα το περιοδικό, αλλά ο τραγουδιστής πρέπει να έχει ρεπερτόριο, καλλιτεχνική αξία και συνέπεια», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ