2015-06-23 20:25:01
Φωτογραφία για Το παράπονο της Δήμητρας Λιάνη στο τρισάγιο του Ανδρέα Παπανδρέου [photos]
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε στις 23 Ιουνίου 1996 και στο τελευταίο αντίο τον συντρόφευσε κυριολεκτικά μια "λαοθάλασσα", σαν αυτή που έδινε πάντα το παρών στις συγκεντρώσεις του και στις εμφανίσεις του Ωστόσο, σήμερα που συμπληρώνονται 19 χρόνια από τον θάνατό του, στο τρισάγιο που τέλεσε στο Α΄ Νεκροταφείο η Δήμητρα Λιάνη, όσι βρέθηκαν εκεί ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα οι φίλοι που στάθηκαν στο πλευρό της χήρας του Ανδρέα.

"Εχω ιστορική ευθύνη να ακουστεί επιτέλους η αλήθεια" ανέφερε η κ. Λιάνη. Όπως δήλωσε, σύμφωνα με το newsit.gr: "Εδώ και 19 χρόνια ο Ανδρέας ζει, είναι ζωντανός στη μνήμη μας και στην καρδιά μας. Θα έλεγα οτι μας οδηγεί με την πολιτική του σκέψη, μας εμπνέει, μας οδηγεί.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μου "η οργή του Ανδρέα και η πολιτική του παρακαταθήκη". Ένας πολύμηνος μόχθος και η ανταπόκριση στην ιστορική ευθύνη που έχω να ακουστεί επιτέλους η αλήθεια".

Για την ιστορία πάντως, ούτε στο τρισάγιο που τέλεσαν χθες Κυριακή, τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου υπήρξε συμμετοχή του κόσμου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΒΟΜΒΑ» ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΒΟΜΒΑ» ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ