2015-06-25 12:02:17
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ... ΚΟΣΜΟ
Στη σημασία που έχει αποκτήσει για την Εθνική ομάδα των Εφήβων η μαζική συμπαράσταση του κόσμου στις εξέδρες του κλειστού του Ηρακλείου στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-19 αναφέρθηκε ο Βασίλης Μουράτος.

Ο νεαρός διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε ότι η συμπαράσταση του κόσμου θα είναι σημαντική για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην διοργάνωση.

Αναλυτικά είπε:

«Το πρώτο για εμάς είναι πως είναι τιμή να εκπροσωπούμε την Εθνική Ομάδα και μάλιστα στη χώρα μας. Η παρουσία του κόσμου στο φιλικό με τις ΗΠΑ μας έδωσε δύναμη και περισσότερη ενέργεια και σίγουρα είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα αυτή στην κερκίδα. Πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι καταλυτικός παράγοντας για εμάς. Όλα τα παιδιά το συζητάμε και θα θέλαμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Παίρνουμε δύναμη. Είναι σημαντική διοργάνωση και γίνεται ακόμη πιο σημαντική από το γεγονός ότι η διοργάνωση αυτή φιλοξενείται στη χώρα μας. Θέλουμε να τους κάνουμε όλους χαρούμενους», είπε αρχικά ο Βασίλης Μουράτος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.


Η απόδοση της ελληνικής ομάδας απέναντι στις ΗΠΑ είχε θετικό πρόσημο, με τον Μουράτο να στέκεται σε ένα σημείο που «σφράγισε» την αναμέτρηση: «Δώσαμε το 100%. Ο τραυματισμός του Βασίλη μας έκανε να σαστίσουμε για μερικά λεπτά, αλλά συνεχίσαμε την προσπάθεια. Και πιστεύω ότι κάθε μέρα γινόμαστε συνολικά ως ομάδα καλύτεροι. Θέλουμε κάτι καλό, αλλά ο στόχος μας είναι και θα πρέπει να παραμείνει ο επόμενος αγώνας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ