2015-06-26 22:39:59
Φωτογραφία για Ντόρα Μπακογιάννη: Θέλω να δω πώς θα περπατάνε στο δρόμο από Δευτέρα, οι βουλευτές που μιλάνε με ευκολία για ρήξη
"Η συμφωνία θα κλείσει, δυσκολεύομαι να φανταστώ ποιος θα μπορούσε να πάρει την ευθύνη για την καταστροφή της Ελλάδας", τόνισε μιλώντας στον  Δημήτρη Βενιέρη και τον Focus 103,6 της Θεσσαλονίκης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, συμπληρώνοντας ότι "πάμε για μία κάκιστη συμφωνία, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία".

Αναφορικά με τις φωνές που ακούγονται περί ρήξης με τους δανειστές, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά: " Θέλω να δω πώς θα περπατάνε από Δευτέρα στο δρόμο, οι βουλευτές που μιλάνε με ευκολία για ρήξη," προσθέτοντας ότι καλό είναι στην παρούσα φάση "να αποφεύγονται τα νταηλίκια".

Η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε, ότι αν χαθεί η δεδηλωμένη ο κ. Τσίπρας θα πάει σε εκλογές, οι οποίες, όμως, όπως είπε "θα είναι καταστροφικές για τη χώρα".

Ερωτηθείσα, αν η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τη συμφωνία, απάντησε ότι "η Νέα Δημοκρατία θα τη στηρίξει, καθώς δεν μπορεί να ταυτιστεί με το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή", αλλά διευκρίνισε, ότι θα ασκήσει κριτική στα επιμέρους μέτρα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά, ότι "η φοροκαταιγίδα που έρχεται, θα σφάξει την αγελάδα, δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα".

Αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις της χώρας με τους δανειστές, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι χάθηκαν μήνες με επικοινωνιακά τερτίπια, αντί να ασχολούμαστε με την ουσία: "επί μήνες ακολουθήσαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία της Βαρουφακείου λογικής περί δημιουργικής ασάφειας".

Ακούστε όλη τη συνέντευξη  ΕΔΩ:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ