2015-06-27 17:55:06
Φωτογραφία για ''Μια θαυμάστρια μου αγόραζε συνέχεια εσώρουχα''
Έλληνας ζεν πρεμιέ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ένα περιστατικό με θαυμάστριά του, μίλησε και για τη καθημερινότητά του, ενώ αναφέρθηκε και στην πατρότητα.

Περίγραψε μας πώς είναι ένα τυπικό βράδυ στο σπίτι σου.

«Επιστρέφω από τα γυρίσματα και πολύ συχνά κάνω γυμναστική σε ένα μικρό χώρο που έχω για μένα. Μετά τρώω βραδινό και βλέπω ταινίες ή σειρές. Πολύ συχνά ακούμε μουσική με φίλους ή παίζουμε παιχνίδια. Άλλα βράδια μου αρέσει να τα περνάω με το κορίτσι μου, μόνο οι δυο μας. Γελάμε πάρα πολύ μαζί κι αυτό με χαλαρώνει. Αν δεν έχω δουλειά, υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ αρκετά, κάτι που μου έχει λείψει επειδή δουλεύω πολύ».

Διάβασα πως έχεις δηλώσει ότι πάντα ήθελες να γίνεις πατέρας. Ποιο λάθος, από αυτά που βλέπεις να κάνουν οι γονείς γύρω σου, δεν θα κάνεις στην ανατροφή του παιδιού σου;

«Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Το μόνο που σίγουρα έχω αποφασίσει είναι να ζήσω τη ζωή μου μαζί με τον άνθρωπο που θα φέρω στον κόσμο, θέλω η οικογένεια μου να είναι κοντά μου στα όνειρα μου κι εγώ στα δικά της. Θέλω να είμαστε μαζί. Νομίζω πως το πιο σημαντικό για τα παιδιά είναι να είναι μαζί σου».

Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση θαυμασμού που έχεις αντιμετωπίσει;

«Υπήρχε μια κοπέλα που μου αγόραζε εσώρουχα. Κάποια στιγμή της είπα ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση και απλά σταμάτησε», δήλωσε ο Απόστολος Τότσικας στο Instyle.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ