2015-06-28 01:31:05
Φωτογραφία για Σκότωσε το κουτάβι κλωτσώντας το στον θώρακα
Το ημίαιμο λυκοσκυλάκι, που βλέπετε στις φωτογραφίες, σκότωσε ένας βοσκός κλωτσώντας το στον θώρακα στην περιοχή του Αρίωνα στο Αλιβέρι της Εύβοιας στις 17 Ιουνίου. Εκείνη τη μέρα μια γυναίκα η Ρουθ Ασημάκη έβγαλε βόλτα τα δύο ζώα της ενώ την συνόδευαν τα τρία ανήλικα παιδιά και της και η γιαγιά της οικογένειας.

Το λυκοσκυλάκι, που είχε ένα πρόβλημα στο πόδι του περπατούσε πιο αργά από τους υπόλοιπους, και έμεινε λίγο πίσω όταν ενώπιον όλων ο βοσκός – που πέρασε από το σημείο οδηγώντας ένα μηχανάκι  χωρίς πινακίδες – ανέπτυξε ταχύτατα, το έβαλε στο σημάδι και το κλώτσησε στον θώρακα.

Το κουτάβι, πού ήταν μόλις τεσσάρων μηνών, μέσα σε μερικά λεπτά ξεψύχησε σφαδάζοντας, ενώ τα παιδιά  της οικογένειας σοκαρισμένα από την δολοφονία του  ξέσπασαν σε λυγμούς. Ο δράστης διέφυγε με το δίκυκλο χωρίς να σταματήσει παρά τις φωνές της γυναίκας όπως εξήγησαν στο www.zoosos.gr οι αυτόπτες μάρτυρες.

Το ζώο το είχε υιοθετήσει η οικογένεια για να το σώσει.

Η κα Ασημάκη – που είχε βρει τον σκυλάκο να περιφέρεται αδέσποτος στην περιοχή του Αρίωνα και τον είχε υιοθετήσει για να τον σώσει – κάλεσε την Αστυνομία. Το περιπολικό έφτασε εκεί στην διασταύρωση των οδών Άνδρου και Μιαούλη λίγο μετά τις 19:00 και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αλιβερίου κατήγγειλε τον τσομπάνη, τον οποίο γνωρίζει καθώς συνήθιζε να περνάει έξω από το σπίτι της με το χωρίς πινακίδες μηχανάκι του, γιατί έχει μαντρί στην περιοχή.

Ήταν τεσσάρων μηνών.

Ο βοσκός Χαράλαμπος Μπ. διέφυγε της σύλληψης καθώς κρύφτηκε για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, όμως εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για την δολοφονία του ζώου.

Έχει σημασία να πούμε ότι την επόμενη μέρα που η κα Ασημάκη πήγε στο Α.Τ. Αλιβερίου να καταθέσει την καταγγελία οι αστυνομικοί όχι μόνο - παρανόμως - της ζήτησαν να πληρώσει παράβολο 100 ευρώ για την μήνυση αλλά προσπάθησαν να την μεταπείσουν λέγοντας της πως είναι καλύτερα να γίνουν συστάσεις (!) στον δράστη και αν το ξανακάνει τότε να τον καταγγείλει!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ