2015-06-30 19:57:53
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ VD
Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί τα ψέματα και την τρομοκρατία για να θολώσει το νόημα του δημοψηφίσματος, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, μετά τη σημερινή παρέμβαση του προέδρου της Ν.Δ. Την κινδυνολογία περί δήθεν εξόδου από το ευρώ την έχει ξανακούσει ο ελληνικός λαός και της έδωσε την απάντηση που της αξίζει, συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να τοποθετηθεί πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα λιτότητας όπως αυτό που προτάθηκε από τους δανειστές» εξηγεί και καταλήγει, τονίζοντας ότι «Δεν μπορεί άλλο να υπεκφεύγει επειδή φοβάται να τοποθετηθεί πάνω στα πραγματικά διακυβεύματα»

Επίσης, για ακόμη μία «κακόγουστη θεατρική παράσταση» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί «ακραία, τυχοδιωκτικής υφής, κινδυνολογία» εν όψει του δημοψηφίσματος.

Η κ. Χρυσοβελώνη καταλογίζει «κοντή μνήμη και περίσσιο θράσος» στον κ. πρόεδρο της Ν.Δ.


«Ο Σαμαράς έδειξε ότι τρέμει κυριολεκτικά την ηχηρή απόφανση του ελληνικού λαού. Προφανώς, επειδή θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα για τον ίδιο και τους άλλους εγχώριους θιασώτες των μνημονίων», συμπληρώνει.

«Στο όνομα της παβλοφικής υπεράσπισης των μνημονιακών πολιτικών ο μοιραίος τέως πρωθυπουργός, που υπακούοντας στις προσταγές της τρόικας, πετσόκοψε άγρια μισθούς και συντάξεις και οδήγησε τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στη φτωχοποίηση, καμώνεται τώρα πως κόπτεται για την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων και των εργαζομένων» τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

«Για ακόμη μια φορά η φαρσοκωμωδία του κ. Σαμαρά είναι ευθέως ανάλογη του υποκριτικού …ταλέντου του!», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρεοκόπησε το Πουέρτο Ρίκο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρεοκόπησε το Πουέρτο Ρίκο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ