2012-05-06 12:40:14
Φωτογραφία για ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα ψήφισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. «Ο πολίτης με την ψήφο του επιλέγει για το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του, το μέλλον της Πολιτείας του. Πρέπει η συμμετοχή να είναι πάνδημη. Να έχουμε καθαρό μυαλό» δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο ο Κ. Παπούλιας.

  Α.

Παπαρήγα: Έρχεται νέα θύελλα

 Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης στις 11 και μισή το πρωί ψήφισε η Αλέκα Παπαρήγα. Σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος η γγ του ΚΚΕ προειδοποίησε ότι τον Ιούνιο έρχεται νέα θύελλα πολύ χειρότερη από αυτή που μέχρι σήμερα γνώρισε ο ελληνικός λαός. «Με το ΚΚΕ ισχυρό υπάρχει ελπίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 Γ. Παπανδρέου: Για μια Ελλάδα αυτοδύναμη 

«Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, δρόμο δύσκολο για να ορθοποδήσει η χώρα» δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο τέως πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Υποστήριξε ότι η χώρα μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι η χώρα έχει τις δυνατότητες, τον πλούτο και τις ικανότητες να τα καταφέρει, καλώντας όλους να στείλουν ένα μήνυμα προοδευτικό για να μην χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού ψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ