2015-07-02 20:51:37
Φωτογραφία για Ο ΣΛΟΥΚΑΣ... ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ! (VIDEO & PHOTO)
Ως το πιο σημαντικό... βήμα στην καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Σλούκας, κατά την παρουσίασή του από την τουρκική ομάδα, επισημαίνοντας πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη νέα του ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας έφτασε στην Κωνσταντινούπολη και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση της Φενέρ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάληξη των συζητήσεων με την τουρκική ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας», δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «καταλαβαίνω που έχω έρθει. Είμαι 25 ετών και έκανα το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Σε κάθε αγώνα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε στις συζητήσεις τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τεράστιο αντίκτυπο
. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του και θα προσπαθήσω να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Θέλω να ‘μαι ο καλύτερος παίκτης με τον καλύτερο προπονητή. Θέλω περισσότερα γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω απ’ τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και θα δουλέψω σκληρά για να κάνω το μεγάλο βήμα κι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή γκαρντ μίλησε και ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι. «Θεωρώ πως ο Κώστας είναι νέος και έμπειρος, αλλά και ένα από τα σπάνια παραδείγματα παικτών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τα χαρακτηριστικά αλλά και τον χαρακτήρα που τον κάνουν ξεχωριστό παίκτη. Τον παρακολουθούσα από μικρή ηλικία. Πέτυχε πολλά με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα. Σήμερα θα βρείτε πολύ δύσκολα παίκτη με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ