2015-07-03 00:15:30
Φωτογραφία για Παγώνει το ΕΣΠΑ 2014-2020 λόγω του δημοψηφίσματος
Άλλη μία «παράπλευρη» όπως εκτιμάται απώλεια της αναστάτωσης που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, είναι η αναβολή όλων των προγραμματισμένων για την άλλη εβδομάδα πρώτων συνεδριάσεων των Επιτροπών Παρακολούθησης των Προγραμμάτων (τομεακών και περιφερειακών) για το ΕΣΠΑ 2014-2020, πρόγραμμα για την ανάπτυξη.

Όλες οι προγραμματισμένες για την άλλη εβδομάδα πρώτες συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης των Προγραμμάτων (τομεακών και περιφερειακών) αναβάλλονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο κάποιες λίγες Επιτροπές Παρακολούθησης πρόλαβαν και έκαναν τις πρώτες συνεδριάσεις τους.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, όπως προκύπτει από υπηρεσιακό σημείωμα, ο γενικός γραμματέας ΕΣΠΑ αναβάλλει, επ' αόριστον, την πρώτη συνεδρίαση της πιο σημαντικής Επιτροπής Παρακολούθησης, αυτή όλου του νέου Προγράμματος ΕΣΠΑ.

«Η επιβεβλημένη αυτή αναβολή δεν θα καθυστερήσει σημαντικά τις διαδικασίες ενεργοποίησης και εξειδίκευσης του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020» αναφέρεται σχετικά στο εν λόγω έγγραφο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ