2015-07-05 12:17:11
Φωτογραφία για Πως περιμένουμε να αλλάξει η χώρα βρε παιδιά;
Αγαπητό tromaktiko,

Σαν να ακούω από τώρα ιστορίες από φίλους και γνωστούς να σχολιάζουν και να λένε τι έγινε στον μισθό τους τι έγινε στην σύνταξη της γιαγιάς τι έγινε με το την ανεργία και τους εργοδότες που θα κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό.

Και όλα αυτά γιατί πιστεύω ότι θα το αποτέλεσμα θα είναι ΝΑΙ,και αυτό γιατί ο Έλληνας φοβάται.....Αν μας έλεγαν άκυρο το δημοψήφισμα δεν θα ακούγαμε το παραμικρό από τον κόσμο,θέλει ο Έλληνας να έχει κάποιον να κράζει αλλά σίγουρα όχι τον καθρέφτη!

Πέντε χρόνια τώρα βγαίνω έξω να πάω στην δουλειά, και ήλπιζα αν όχι από τον πρώτο χρόνο της κατραπακιάς, αλλά τουλάχιστον από τον δεύτερο χρόνο κάτι να άλλαζε αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα!

Κατεβαίνω κάθε πρωί και βλέπω και μυρίζω την βρώμα των σκουπιδιών,μια διαδρομή 5 λεπτών με το αυτοκίνητο την κάνω δεκαπέντε και αυτό γιατί ο καθένας σταματάει όπου θέλει και όποτε θέλει,


Για να κάνω μία δουλειά στο ΙΚΑ και γενικά δημόσιο θέλω ένα μεροκάματο.

Παίρνω λεωφορείο το καλοκαίρι  και  σκάω μέσα γιατί παρόλο που πληρώνω πανάκριβο εισιτήριο δεν ανοίγουν κλιματισμό για οικονομία επίσης καρότσα με κότες η λεωφορείο η οδήγηση είναι ακριβώς ίδια!

Βλέπω κόσμο  να μιλάει μόνο για λεφτά...λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά!! Δεν αναρωτήθηκε κανείς τους γιατί φτάσαμε ως εδώ,μήπως κάτι δεν κάναμε και εμείς καλά;

Δεν νομίζω σε κανέναν να πήγε πολιτικό πρόσωπο στο σπίτι του και να του πρότεινε ρουσφέτι η να πάει το παιδί της μαμάς κάπου κοντά στρατό.

Δεν νομίζω να είπε κάποιος πολιτικός σε κανέναν στα γκισέ του ΙΚΑ φίλε μην τυχόν και δουλέψεις.

Δεν νομίζω κανείς πολιτικός να είπε σε κανέναν άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου σου που το παρκάρεις όπου θέλεις και πέτα το τσιγάρο την πάνα του μωρού σου που το έχεις και χοροπηδάει και εσύ καπνίζεις και οδηγάς με το ένα χέρι και το άλλο κρατάς και το κινητό.

Δεν νομίζω κανείς πολιτικός να σου είπε μην σπέρνεις  και αγόραζε Ferari.

Δεν νομίζω κάνεις πολιτικός να σου επέβαλε να βλέπεις ΜEGA κτλ και εκπομπές όπως το the VOICE Dancing on ice κτλ και να σπάς ρεκόρ τηλεθέασης κάθε χρόνο στην Eurovision.

Πόσα άλλα να γράψει κανείς;;;

Και τέλος δεν νομίζω κανείς πολιτικός να σε ρώτησε ποτέ για τίποτα. Μάλλον σε ρώτησε αλλά ΤΩΡΑ δεν το επιθυμείς εσύ, περίεργο δεν είναι;

Έχω κάνει την εξής ερώτηση τις τελευταίες μέρες σε πολύ κόσμο που ξέρω και που δεν ξέρω και τόσο καλά. Αν σου δινόταν η ευκαιρία να πάρεις χρήματα σε διάστημα 4 χρόνων και με αυτά να φτιάξεις την οικογένεια, τα εγγόνια και τα δισέγγονα, αλλά αυτά τα χρήματα ήταν του λαού και δεν θα το μάθαινε κανένας θα το έκανες;

Πιστεύω ότι ξέρεις την απάντηση πού πήρα Πως περιμένουμε να αλλάξει η χώρα βρε παιδιά;;;

Σας παρακαλώ όσοι διαβάσετε το μήνυμα αυτό μην διχαστείτε την Δευτερα 06 Ιουλίου.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ