2015-07-06 09:36:07
Φωτογραφία για Λάρνακα: Ξυλοδαρμό μπροστά στα παιδιά της κατήγγειλε γυναίκα
Επίθεση μπροστά στα μάτια των τεσσάρων παιδιών της δέχτηκε γυναίκα, σύμφωνα με καταγγγελία που έκανε στην αστυνομία Η Αστυνομία στη Λάρνακα, εξετάζει υποθέσεις επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, βίας στην οικογένεια, κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξετάζει η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 15.30 χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κιτίου από αλλοδαπή, Πολωνικής καταγωγής, 29 ετών, ότι ενώ βρισκόταν με τα 4 ανήλικα παιδιά της στο διαμέρισμα της στα Περβόλια, προσήλθε ένας Παλαιστίνιος 31 ετών, με τον οποίο συζούσε στο παρελθόν και κτύπησε βίαια την πόρτα του διαμερίσματος με σκοπό να εισέλθει σ’ αυτό.

Στη συνέχεια ο 31χρονος έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας ενός δωματίου, εισήλθε στο διαμέρισμα και κτύπησε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματος της, στην παρουσία των ανήλικων παιδιών της. Ο Παλαιστίνιος απειλούσε μάλιστα τη γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της, ότι θα την σκοτώσει. Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι ο 31χρονος της έκλεψε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απελύθη. Εναντίον του Παλαιστίνιου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία και καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ