2015-07-11 20:48:51
Φωτογραφία για Σέρρες: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για κλοπές 10.000 ευρώ
Η ενδελεχής και συστηματική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησαν στην εξιχνίαση 5 περιπτώσεων κλοπής στην πόλη των Σερρών Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 21 προς 22 Ιουνίου, οι προαναφερόμενοι, διέρρηξαν και αφαίρεσαν 2 ΙΧΦ οχήματα από δύο σπίτια, στην πόλη των Σερρών.

Ακολούθως, αργότερα την ίδια μέρα χρησιμοποίησαν ένα από τα παραπάνω οχήματα, προκειμένου να μεταβούν και να εισέλθουν σε αποθήκη επιχείρησης στην ίδια πόλη, απ' όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης (usb).

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 22χρονου σε 2 ακόμη περιπτώσεις κλοπής, όπου αφαίρεσε από 2 οικίες στις Σέρρες στις 23 και στις 26 Ιουνίου, ένα δίκυκλο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αντίστοιχα.

Τα προαναφερόμενα 4 οχήματα, βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένα σημεία των Σερρών καθώς και σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν οι δράστες, έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ