2015-07-15 17:45:41
Φωτογραφία για ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ : ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!
Ο μέσος της ομάδας Νέων Θανάσης Ανδρούτσος μιλάει στο olympiacos.org για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας.

Έχοντας κλείσει τα 7 του χρόνια πέρασε για πρώτη φορά την πύλη της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα για να μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου! Μετά από 3 χρόνια έγινε μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και πλέον είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-20 ενώ είχε και 6 συμμετοχές στο UEFA Youth League.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε την Δευτέρα προετοιμασία με την ομάδα Νέων και μίλησε στο olympiacos.org για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου. "Καθε χρονιά στον Ολυμπιακό μαθαίνεις πάρα πολλά νέα πράγματα που σε βελτιώνουν και ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Είναι μεγάλη τύχη για εμάς ν' αγωνιζόμαστε σε τόσο υψηλό επίπεδο", σημειώνει αρχικά ο 18χρόνος μέσος και συνεχίζει: 


"Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε και φέτος. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Δουλεύουμε πολλά χρόνια και ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις πάντα υψηλούς στόχους. Μέσα από την προετοιμασία θα δουλέψουμε σκληρά για να ανέβουμε πιο ψηλά και ατομικά και ως ομάδα".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στο Youth League της UEFA: "Είναι μια διοργάνωση που σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Μαθαίνεις πολλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια και βλέπεις και το επίπεδο των άλλων ομάδων. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι τεράστιο πλεονέκτημα να παίζουμε σ' αυτή τη διοργάνωση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ