2015-07-18 21:08:54
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Ντούκλα Πράγας εμφανίστηκε σήμερα ο Ολυμπιακός και επικράτησε της Τουρκικής Ρίζεσπορ με 1-0 με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ είχε ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Πολύ καλός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, με υπομονή και καλή κυκλοφορία, ενώ επιθετικά δεν επέτρεψε στους Τούρκους να κάνουν το παραμικρό. Ο Ντοσεβί είχε σουτ στο δοκάρι στο 22'ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Χάρα που δεν βρήκε τρόπο να νικήσει τον Ιτάνζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως... μουδιασμένα, έδωσε χώρο στους Τούρκους που και πάλι όμως δεν έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο. Με την πάροδο του χρόνου ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση,ο Κολοβός κέρδισε πέναλτι στο 63', το οποίο όμως έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ότι δεν κατάφερε με το πέναλτι το κατάφερε 20 λεπτά αργότερα (στο 83') ο Φουστέρ όταν και έγραψε το τελικό 0-1 για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ολαϊτάν είχε τρίτο δοκάρι για τους ερυθρόλευκους στο 90'!

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Μαζουακού (71’ Σαλίνο), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο (46’ Ελαμπντελαουΐ), Ζντίελαρ (46’ Κασάμι), Μπουχαλάκης (73’ Γιαταμπαρέ), Ντοσεβί (46’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (62’ Κολοβός), Τσόρι (62’ Φουστέρ), Χάρα (71’ Ολαϊτάν)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ