2015-07-19 17:19:07
Φωτογραφία για Ακυρώθηκαν οριστικά οι «Νεφέλες» με τον Πέτρο Φιλιππίδη – Διαβάστε γιατί
«Λόγω των απρόβλεπτων πολιτικών και οικονομικών συνθηκών, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου Νεφέλες ακυρώνονται» ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Stefi & Lynx Productions με ένα δελτίο τύπου.

Η αριστοφανική κωμωδία είχε ενταχθεί στο Φεστιβάλ Επιδαύρου για να παρουσιαστεί στο αρχαίο θέατρο το διήμερο του Δεκαπενταύγουστου, ενώ ταυτόχρονα, επρόκειτο να περιοδεύσει εκτενώς στη χώρα.

Πρόκειται για μία δουλειά που από τη αρχή αντιμετώπισε προβλήματα αφού μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Βασίλη Παπαβασιλείου και την αντικατάστασή του από τον Πέτρο Φιλιππίδη, έπειτα από τις αλλαγές σε βασικούς συντελεστές (σκηνογράφος, μουσικός, χορογράφος, φωτιστής), ήρθε και η οριστική ακύρωση με την αποχώρηση του παραγωγού.

Ο θίασος, μεταξύ των οποίων οι Πέτρος Φιλιππίδης, Στέλιος Μάινας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μελέτης Ηλίας, δηλώνει σοκαρισμένος και απογοητευμένος για την αποχώρηση του παραγωγού την τελευταία στιγμή, ακυρώνοντας έτσι μια προεργασία μηνών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ