2015-07-21 04:42:33
Φωτογραφία για Αν πατήσει στην Κρήτη, θα του κόψω τα πόδια! - Το ξέσπασμα του πεθερού του Πίου μετά τη σύλληψη για ηρωίνη
Ο Νιγηριανός πρωταγωνιστής δημοφιλούς τηλεοπτικής διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας –σίγουρα θυμάστε πως τον είχε ανακαλύψει ο πρωταγωνιστής της και πρόεδρος ομάδας, Τάκης Σπυριδάκης- ο οποίος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα με το όνομα «Πίου, το Μαύρο Πιστόλι», συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ίδιος μετέφερε στο… στομάχι του ποσότητα ηρωίνης βάρους 1.285 γραμμαρίων –ήταν σε 58 αυτοσχέδιες κάψουλες. Οι Αστυνομικές Αρχές τον συνέλαβαν στο Ελ. Βενιζέλος- έφτασε αεροπορικώς από την Ουγκάντα μέσω Κωνσταντινούπολης- και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά από μία κινηματογραφική σύλληψη.

Ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκα πως αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Αφρικής προς τη Δυτική Ευρώπη.

Ο 37χρονος Τζόελ Ανιίνο Ιζόνα –αυτό είναι το πραγματικό του όνομα- είχε παίξει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Χανιών της Κρήτης, τον Πανακρωτηριακό, μια και εκεί έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την πρώην σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.


Ο πεθερός του, Ιωάννης Παπαδάκης, δήλωσε στο protothema.gr: «Μου προκαλεί αηδία. Εγώ τον βοήθησα και εκείνος μας εξευτέλισε. Ήταν σε διάσταση με την κόρη μου εδώ και δύο χρόνια. Περιμένουμε να βγει και το διαζύγιο. Στο χωριό ερχόταν μια φορά κάθε τέσσερις μήνες για να δει τα παιδιά του, 9 χρονών και 3 αντίστοιχα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Με τον άνθρωπο αυτόν δεν υπάρχει καμία σχέση πλέον, αν πατήσει τα πόδια του στο χωριό θα του τα κόψω. Εγώ τον βοήθησα και μου έφερε τέτοιο κακό…».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ