2015-07-21 15:00:19
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ... ΕΥΡΩΠΗ;
Ο Κώστας Παπανικολάου δεν αισθάνεται τόσο... σίγουρος για το μέλλον του στους Ντένβερ Νάγκετς καθώς τα δημοσιεύματα πληθαίνουν πως θα προσπεράσουν το συμβόλαιο των 4,8εκ. δολαρίων που φέρνει μαζί του από τους Ρόκετς και παρόλο που θέλει να παραμείνει στο ΝΒΑ, κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις για επιστροφή στην Ευρώπη!

Ο “Παπ” θέλει να μείνει στο Ντένβερ και να κρατήσει το πολύ καλό του συμβόλαιο, αλλά γνωρίζει πως αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί οι Νάγκετς έχουν μπροστά του δύο franchise παίκτες, τον Γκαλινάρι και τον Γουίλσον Τσάντλερ, όπως έχουμε αναφέρει. Μοιραία ο χρόνος συμμετοχής του δεν προβλέπεται να είναι υψηλός και έτσι το πιο πιθανό είναι να τον αφήσουν ελεύθερο!

Η περίπτωση ενός trade μοιάζει δύσκολη γιατί δεν θα υπάρξουν ομάδες που θα ήθελαν να πάρουν το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, εκτός αν το κάνουν για να τον αφήσουν ελεύθερο αυτές. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία, αλλά λογικά πολύ νωρίτερα θα κριθεί η υπόθεση.


Ο αριστερόχειρας διεθνής φόργουορντ έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να μείνει στο ΝΒΑ και αυτή είναι η βασική του προτεραιότητα. Ίσως όμως να μη θελήσει να το κάνει με ελάχιστα χρήματα.

Όπως και να έχει ο "Παπ" θα σταθμίσει τις προτάσεις και μαζί αυτές που θα έχει από την Ευρώπη και θα αποφασίσει. Γιατί είναι δεδομένο ότι θα έχει αρκετές και πολύ ενδιαφέρουσες.

Ποιος μπορεί να πιστέψει, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός θα έμενε αδιάφορος σε μια τέτοια προοπτική;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ