2015-07-22 02:55:05
Φωτογραφία για Τα καρφιά του Νίκου Αναδιώτη για τη συμμετοχή του στο Σπίτι μου, σπιτάκι μου
Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Λουδάρου από την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», φαίνεται πως ούτε ο Νίκος Αναδιώτης δεν θα συμμετάσχει στην εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την επόμενη σεζόν.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Νίκος Αναδιώτης εξήγησε:

 «Πάρα πολλά ακούστηκαν. Υπήρχαν και υπερβολές, υπήρχαν και αλήθειες, για να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς. Τώρα που έχει περάσει κι ένας μήνας και όλο αυτό μπορώ να το σκεφτώ και απ' έξω, ήταν πραγματικά δύσκολα και από μέσα και απ' έξω. Δηλαδή, και εμείς είχαμε δυσκολευτεί πάρα πολύ στην αρχή, δεχόμασταν κι από έξω τα πυρά, δεν πήγε και όπως θα θέλαμε κι από νούμερα η εκπομπή. Όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Ίσως να ήταν καλύτερα να είχα μείνει στο 'Happy Day', να σου το πω κι έτσι».

Και πρόσθεσε:«Εγώ το ανέλαβα το ρίσκο, δικιά μου η ευθύνη όλη, αλλά νομίζω ότι ίσως να είχα προχωρήσει καλύτερα αν είχα μείνει στο 'Happy Day' γιατί ήμουν ήδη σε μία παρέα που ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας
. Τα ζύγισα λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα θα κουραζόμουν πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα απέδιδα τόσο καλά. Στο σίριαλ ήταν οι απαιτήσεις πολλές και κακά τα ψέματα με ενδιαφέρει και πιο πολύ αυτό το κομμάτι. Και το σκέφτηκα έτσι, άλλο να ξυπνάς κάθε μέρα στις 6 και να πρέπει μετά να έχεις και γύρισμα κι άλλο να πηγαίνεις μόνο το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω, τώρα στο τέλος, μπορεί αν ήταν καλύτερα να είχα επιλέξει την κούραση του 6 ή ώρα».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια, αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», αλλά θα ήθελε να είναι συμμετέχει σε μια εκπομπή που να είναι κοντά στον χαρακτήρα του: «Στην συγκεκριμένη δεν νομίζω. Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα ενώ ξέρω ότι γίνονται κάποια κάστινγκ, κι εγώ ο ίδιος τώρα δεν ξέρω αν θα το επέλεγα να το συνεχίσω. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ένιωθα καλά. Το πάλευα κι εγώ και δεν ξέρω κι αν είμαι καλός σε αυτό το πράγμα γιατί είναι μία εκπομπή live, με θεματολογία που δεν είναι και το φόρτε μου. Θα προτιμούσα δηλαδή αν ξαναέκανα μία δουλειά στην τηλεόραση να είναι και μαγνητοσκοπημένη και να έχει πιο πολύ δράση. Δεν είναι και ο χαρακτήρας μου να κάθομαι και να σχολιάζω. Μπορώ να είμαι μέλος μιας παρέας, αρκεί αυτή η παρέα να είναι πιο κοντά σε εμένα δηλαδή θέλω ανθρώπους για να συνεργαστώ και να αποδώσω να έχω περισσότερη χημεία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ