2015-07-22 14:36:52
Φωτογραφία για Βολές Ρέστη κατά της Εισαγγελίας για την ποινική δίωξη σε βάρος του
Με βολές για τη "νομική κατάρτιση" της εισαγγελέα που επόπτευσε την έρευνα σε βάρος του εντολέα του Βίκτωρα Ρέστη, αλλά και κατά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για τη "διαρροή" στον Τύπο στοιχείων της υπόθεσης, απαντά, με ανακοίνωση του, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση που σχηματίστηκε σε βάρος του εφοπλιστή.

Ο κ. Δημητρακόπουλος με καυστικό τόνο υποστηρίζει πως θα ζητήσει από τα ΜΜΕ αντίγραφο του πορίσματος της εισαγγελέα Ελένης Τουλουπάκη, βάσει του οποίου ασκήθηκε σε βάρος του κ. Ρέστη ποινική δίωξη για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, μιας και οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν το έλαβαν από την Εισαγγελία. Ζητά, επίσης, να διενεργηθεί έρευνα στην Εισαγγελία για τη διαρροή του απόρρητου υπηρεσιακού εγγράφου στον Τύπο.

Επί της ουσίας της υπόθεσης, ο συνήγορος του εφοπλιστή τονίζει πως ο εντολέας του "ουδεμία σχέση έχει με τις πράξεις που του αποδίδει το εισαγγελικό πόρισμα", χαρακτηρίζει το υλικό της επίμαχης "βορβορώδους δικογραφίας" ως "συνένωση ετερόκλητων υποθέσεων αρμοδιότητας πλημμελειοδικείου" και τονίζει πως αυτό θα αποδειχθεί όταν κριθεί η υπόθεση από "τους Έλληνες δικαστές". Υποστηριζει, ακόμα, πως ο κ. Ρέστης απασχολεί στις επιχειρήσεις και τα πλοία του "πάνω από 3000 εργαζομένους", ότι " εισάγει πολύτιμο συνάλλαγμα εκατοντάδων εκατομμυρίων στη χώρα" και τέλος ότι έχει "μοναδική φιλανθρωπική και κοινωνική δράση".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ