2015-07-22 23:52:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Μόνο ως... προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν σημερινές δηλώσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι σε εφημερίδα του Λέστερ, όπου με αφορμή την πρόσληψή του στις «αλεπούδες», μίλησε για το πέρασμα του από την Εθνική Ελλάδας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν ανέλαβε ούτε μία ευθύνη για την κατρακύλα της Εθνικής, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως για τον ίδιο φταίνε μόνο οι άλλοι και όχι ο ίδιος.

«Στην Ελλάδα ήθελα να κτίσω κάτι, αλλά είναι δύσκολο να χτίσεις κάτι στην άμμο», επεσήμανε ο Ρανιέρι.

«Στην Ελλάδα υπήρξαν μεγάλες προσδοκίες και ήθελαν να κτίσω κάτι από την αρχή, διότι είχαν φύγει από την Εθνική δυο-τρεις παίκτες, διάλεξα ποδοσφαιριστές από τη 2η κατηγορία, αλλά ήταν δύσκολο να κοουτσάρω μία νέα Εθνική, διότι αυτοί έφθαναν πέντε μέρες πριν τους αγώνες και τις πρώτες δυο είτε ήταν τραυματίες είτε ήθελαν να ξεκουραστούν. Ετσι είχα μία μέρα να τους προπονήσω», υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός.

«Είχα κάνει τέσσερα ματς με την Εθνική, χάσαμε τα τρία και είχαμε μία ισοπαλία, μετά τα Φερόε γνώριζα πως ήταν απίθανο να μείνω, αλλά και μετά από μένα η Ελλάδα έχασε ματς. Δεν ήταν, λοιπόν, ο Κλαούντιο το πρόβλημα», σημείωσε και κατέληξε:

«Το πρόβλημα ήταν το έθνος, έχουν πολλά προβλήματα εκεί. Όλοι ξέρουν πως το ποδόσφαιρο αποτελεί αντανάκλαση της κοινωνίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ