2015-07-23 12:41:21
Φωτογραφία για Μετά το άγριο κράξιμο τα πήρε πίσω ο Θηβαίος και ζήτησε συγνώμη
Σάλο προκάλεσε η φραστική "επίθεση" του Χρήστου Θηβαίου στη δημοσιογράφο Δέσποινα... Αυγερίδου του ραδιοφωνικού σταθμού FM100, αλλά και οι δηλώσεις του τραγουδιστή πως «υπάρχουν άπειρες δουλειές», αλλά οι νέοι στην Ελλάδα δεν ψάχνουν για δουλειά.

Παράλληλα, είπε στην δημοσιογράφο στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, πως«Δεν είναι παραγωγική δουλειά το να δουλεύετε στο ραδιόφωνο... Θα έπρεπε να να είστε στα λιπάσματα, το πρωί, να δουλεύετε και να έχετε ένα 8ωρο ή ένα 10ωρο παραγωγικής εργασίας στα λιπάσματα και στη γεωργία και μετά να μπορείτε να επιλέγετε τραγούδια τα οποία εσείς πιστεύετε ότι κάνουν καλό στον κόσμο», ενώ στη συνέχεια της είπε πως δεν είναι καλή δημοσιογράφος.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, με αποτέλεσμα ο γνωστός καλλιτέχνης να επανέλθει ζητώντας συγνώμη, μέσα από τη σελίδα του στο facebook, τόσο από την δημοσιογράφο, όσο και από όσους άκουσαν την εκπομπή και "ένιωσαν οργή και απογοήτευση", τόνισε δε «Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ