2015-07-23 19:44:03
Φωτογραφία για ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ Ο... ΦΑΓΙΕ!
Ο Μο Φαγιέ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ρεθύμνου και αναμένεται να… εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με μια μεταγραφή στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αφρικανός φόργουορντ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, στη θέση του, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, καθώς ήταν πολύ δύσκολο (έως ανέφικτο) να συνεχίσει στο Ρέθυμνο την ερχόμενη σεζόν. Ο Άρης ήταν μία από τις ομάδες που κινήθηκαν πιο δυνατά στην αγορά, για την απόκτησή του, όμως ο Φαγιέ δεν θα… πάει τελικά στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα ταξιδέψει για άλλες πολιτείες. Αυτές της Ρωσίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportit.gr".

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο της, ετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα την βρει στην Euroleague! Έτσι, στη ρωσική ομάδα «χτίζουν» το ρόστερ της νέας σεζόν, στο οποίο θα έχει θέση και ο Μο Φαγιέ! Η πρόταση που έχει κατατεθεί προς το πρόσωπό του από τους Ρώσους, ανάγκασε τον Άρη να κάνει… πίσω.

Ο Αφρικανός φόργουορντ αναμένεται να συνεχίσει στην Ρωσία την καριέρα του, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ημερών, με πιθανότερη καταληκτική ημερομηνία την ερχόμενη Δευτέρα (27/07), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ