2015-07-25 15:36:32
Φωτογραφία για «ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ...»
Ο Ρενέ Κριν υπέγραψε την Πέμπτη στην Γρανάδα, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρόταση του Ολυμπιακού εκθειάζοντας τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Σλοβένου χαφ, όπως αποκάλυψε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο πρώην παίκτης της Ίντερ έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρόλευκων αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που τον ώθησαν στον σύλλογο της Primera Division.

«Στην πραγματικότητα, ήταν το ίδιο καλή η πρόταση του Ολυμπιακού με αυτή της Γρανάδα. Δέχθηκα μια πολύ σοβαρή προσφορά.

Μάλιστα ήμουν σε επαφή με εκπροσώπους του συλλόγου και στο τέλος έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γρανάδα, στην οποία αποφάσισα να πάω τελικά.

Είμαι πολύ χαρούμενος, ευγνώμων, για την τιμή που μου έκανε να μου δείξει ενδιαφέρον ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, με τόσο σπουδαία ιστορία, αλλά στο τέλος πήρα την απόφαση να μεταπηδήσω στην Ισπανία γιατί είναι ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται στο επίκεντρο της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.

Μπορεί η ελληνική ομάδα να μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάποιοι από τους όρους της πρότασης της να ήταν καλύτεροι από αυτούς της Γρανάδα, αλλά το να αγωνίζεται κανείς στην Ισπανία σημαίνει ότι δέκα μήνες αγωνίζεσαι στο πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κριν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ