2015-07-27 19:01:07
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ... «ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!» (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως αποτελεί... έμπνευση για αρκετές ομάδες, καθώς με τις τεράστιες και συνεχόμενες επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και θαυμασμό.

Χαρακτηριστικό, είναι και το παράδειγμα της ιταλικής Λενιάνο, η οποία... εμπνεύστηκε από τον Ολυμπιακό την εμφάνισή της, καθώς τρέφει μεγάλη εκτίμηση τόσο στον Βασίλη Σπανούλη, όσο και στους αδερφούς Αγγελόπουλους που έχουν κάνει τον Θρύλο να βρίσκεται στην κορυφή.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ίσως να είναι και ευκαιρία, με αφορμή τη νέα εμφάνιση που είναι με κόκκινες και άσπρες ρίγες όπως του Ολυμπιακού, να δημιουργηθεί συνεργασία με την διάσημη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και των πλούσιων αδερφών Αγγελόπουλων, που έχει κερδίσει τρεις φορές την Ευρωλίγκα, ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο και έντεκα πρωταθλήματα Ελλάδας, όπου εκεί μάλιστα θα αγωνίζεται πλέον και ο Ντάνιελ Χάκετ».

Μάλιστα, όπως τόνισαν και οι άνθρωποι της ομάδας, για την εμφάνιση εμπνεύστηκαν από τον Ολυμπιακό:

«Κάθε χρόνο σχεδιάζουμε τη φανέλα, προκειμένου να είναι πιο ελκυστική, πιο κοντά στις επιθυμίες των φιλάθλων, αλλά και για διαφημιστικούς λόγους. Εμπνευστήκαμε από τον Ολυμπιακό…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ