2015-07-30 20:40:46
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο δικηγόρος της οικογένειας Λάμπρου μιλάει για τον Αλέξη Κούγια και τη σπίλωση της Κοιλάδας από τα ΜΜΕ [video]
Για τη συνεργασία του με τον Αλέξη Κούγια...και τις τελευταίες ενέργειές τους, τον κίνδυνο να σπιλωθεί από τα ΜΜΕ η Κοιλάδα και πολλά άλλα, μίλησε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Λάμπρου, κ. Γιώργος Γεωργόπουλος.

Ο δικηγόρος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου, επιβεβαίωσε το χθεσινό μας ρεπορτάζ για την εμπλοκή του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια στην υπόθεση και μας έδωσε πληροφορίες για το από κοινού αίτημα που υπέβαλαν σήμερα στον ανακριτή.

Ο κ. Γεωργόπουλος τόνισε πως το κακοστημένο θέατρο της χήρας τελείωσε και αναφέρθηκε στον άνθρωπο που κατονόμασε πριν από δύο ημέρες στους δημοσιογράφους ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης.

Τέλος, δήλωσε πως διασαλεύεται και συκοφαντείται ένα ολόκληρο χωριό με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ανήθικες πράξεις, οι οποίες υποτίθεται ότι γίνονται στην Κοιλάδα και όπως τόνισε χαρακτηριστικά “η Κοιλάδα είναι ένα μαγευτικό χωριό και όχι ένα χωριό οργίων”.

Δείτε τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο παρακάτω video:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ