2015-07-30 23:00:09
Φωτογραφία για Ιερέας εξόρκισε πόλη πετώντας με ελικόπτερο...
Τα φαινόμενα στην πόλη Castellmmare di Stabia στη Νότια Ιταλία δεν άφησαν κανένα περιθώριο για την αιτία τους. Πίσω από τις διαρρήξεις και τις κλοπές των εκκλησιών, αλλά και κάποια άλλα «φαινόμενα» όπως οι ανάποδα τοποθετημένοι σταυροί και οι πεταμένες από γκρεμούς Μαντόνες, οι ιερείς της πόλης αποφάσισαν ότι κρύβεται ο σατανάς. Και θεώρησαν σωστό να προχωρήσουν σε έναν... γενικό εξορκισμό της πόλης. Και μάλιστα με πρωτότυπο τρόπο: από αέρος.

Με ένα ελικόπτερο λοιπόν ο ιερέας πέταξε πάνω από την κυριευμένη από τον σατανά πόλη, και ευλόγησε την πόλη ώστε να καθαρίσει από τα ανίερα στοιχεία. «Δεν μας είχε μείνει τίποτα παρά ο εξορκισμός, ο σατανάς είχε καταλάβει την πόλη» δήλωσε ο ιπτάμενος εξορκιστής, όταν προσγειώθηκε στο έδαφος στις 9 Ιουλίου.

Μέχρι σήμερα πάντως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η ιερή πράξη απέδωσε τίποτα, καθώς όπως λένε «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες». Και μία από αυτές τις λεπτομέρειες είναι ότι ανεργία σ' αυτήν την πόλη του Ιταλικού Νότου με τους 65.000 κατοίκους, παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην χώρα. Και αυτό δεν διορθώνεται ούτε με... εξορκισμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ