2015-08-02 15:06:30
Φωτογραφία για Οργή και ένταση στην κηδεία της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον [photos]
Μέσ σε κλίμα οργής αλλά και θλίψης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα, η οποία έχασε τη ζωή της έξι μήνες αφού βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της.

Ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και το πρόσωπό του ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο.

Η οικογένεια του Μπράουν συγκεντρώθηκε στην εκκλησία St. James Methodist Church για την κηδεία της 22χρονης, ενώ πραγματοποίησαν δεξίωση στο Ντούλουθ, ξεχωριστά από την οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της κηδείας, η αδελφή του Μπόμπι Μπράουν, Λαιόλα, αποβλήθηκε από την κηδεία της ανιψιάς της μετά από διαπλικτισμό της με την Πατ Χιούστον, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδελφό της Γουίτνεϊ Γκάρι.

Η Λαιόλα διέκοψε το λόγο της Πατ Χιούστον και άρχισε να την βρίζει λέγοντας παράλληλα ότι «η Γουίτνεϊ Χιούστον θα σε στοιχειώνει από τον τάφο».

Την ίδια στιγμή που ξέσπασε η διαμάχη, ο Μπράουν μιλούσε στους δημοσιογράφους έξω από την εκκλησία, ενώ η κηδεία τελείωσε με το τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον «Jesus Loves Me».

Οι Χιούστον με τους Μπράουν, βρίσκονταν σε διαμάχη για τα 20 εκατομμύρια δολάρια που αφήνει κληρονομιά η Μπόμπι Κριστίνα, καθώς και για το "sweet 16" θέμα της κηδείας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ