2015-08-02 17:14:09
Φωτογραφία για Η Uber είναι η πολυτιμότερη startup στον κόσμο
Ο νέος γύρος χρηματοδότησης ολοκληρώθηκε και απέφερε στην Uber σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια Στα 51 δισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται η αξία της Uber, μετά και την ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου χρηματοδότησης. Αυτό σημαίνει πως η Uber ξεπέρασε πλέον σε αξία την κινεζική Xiaomi και φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με τις πολυτιμότερες startup του κόσμου.

Μέσα σε διάστημα επτά μόλις μηνών, η Uber κατάφερε να συγκεντρώσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Η νέα χρηματοδότηση προέρχεται από επενδυτές, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η Microsoft και η Bennett Coleman & Co, ένας όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ινδία. Κατά τους προηγούμενους γύρους χρηματοδότησης, η ταυτότητα των επενδυτών παρέμεινε απόρρητη, ενώ και αυτή τη φορά η Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει.

Τα «φρέσκα» χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της Uber στην αγορά της Ινδίας, όπου και έχει δεσμευτεί να επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια εντός των επόμενων εννέα μηνών. Σε αντίστοιχες επενδύσεις θα προχωρήσει η Uber και στην Κίνα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ