2015-08-03 09:18:47
Φωτογραφία για Deepcool Assassin II CPU cooler
Μια ακόμη ψύκτρα ανεβαίνει σήμερα στον πάγκο δοκιμών όμως η σημερινή μας παρουσίαση έχει κάποιες σημαντικές διαφορές από τις προηγούμενες αφού εκτός του ότι είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας Deepcool που περνάει από τα χέρια μας, φθάνει σε εμάς πριν καν λανσαριστεί στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την Assassin II, μέρος της σειράς Gamer Storm, η οποία έρχεται με σχεδιασμό διπλού πύργου, 8 heatpipes και παράλληλα διαθέτει εξαιρετικές, σύμφωνα με την εταιρεία, τεχνικές προδιαγραφές και προορίζεται για top-end συστήματα και απαιτητικούς χρήστες οι οποίοι επιζητούν επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές μιας υδρόψυξης. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει δημιουργήσει η Deepcool, μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως συνηθίζουμε θα αρχίσει με την παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

Παιδιά η σύγκριση στα διαγράμματα γίνεται καθαρά και μόνο για λόγους αναφοράς
. Το περιβάλλον όσο ελεγχόμενο κι αν ειναι πάντα έχει εξ'ορισμού ορισμένες μικροαποκλίσεις αλλά εκτός από αυτό δεν ξέρω τι παραπάνω περιμενατε να δείτε από την D15. Στην ουσιά φαίνεται καθαρά οτι και οι δύο ψύκτρες που προαναφέρατε κατέβασαν τον επεξεργαστή κοντά στν ελάχιστη δυνατή θερμοκρασία βάση περιβάλλοντος και ρυθμίσεων.  Αν υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε έναν επεξεργαστή με αρκετά μεγαλύτερο TDP τότε θα βλέπαμε ίσως πιο καθαρά τις διαφορές του ενός μοντέλου με το άλλο. (θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμη στο προσεχές μέλλον)

Να σημειώσω εδώ ότι η D15 δεν μπήκε στο διάγραμμα καθώς όταν την είχαμε παρουσιάσει είχε δοκιμαστεί σε τελείως διαφορετική πλατφόρμα (AMD AM3+) και έτσι δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως κοινός παράγοντας.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ