2015-08-03 09:48:31
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανήλικοι ανάμεσα στους πελάτες της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη
Αρκετοί ανήλικοι ήταν σύμφωνα με την αστυνομία ανάμεσα στα "θύματα" της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς και εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Η σπείρα φέρεται να έχει διακινήσει περισσότερα από 300 γραμμάρια κοκαΐνης και 140 γραμμάρια κάνναβης τους τελευταίους 9 μήνες, σε περισσότερους από 100 τοξικομανείς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Ασφάλειας Πατρών Απόστολου Μαρτζάκλη στην εφημερίδα Γνώμη, από τα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι η πλειοψηφία των τοξικομανών που προμηθεύονταν ναρκωτικά ήταν άτομα νεαρής ηλικίας και ανήλικοι.

Απολογία στον ανακριτή

Στο μεταξύ οι τέσσερις από τους επτά συλληφθέντες που φερονται να ήταν μέλη της σπείρας που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά από την Αλβανία, στην Πάτρα, οδηγούνται στον ανακριτή αύριο, προκειμένου να απολογηθούν.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 27 και 19 ετών και έναν Αλβανό 21 ετών που κατηγορούνται ότι διακινούσαν τις ποσότητες που εισήγαγες το κύκλωμα σε τοξικομανείς της Πάτρας.

Επίσης αναζητείται ένας 27χρονος 'Ελληνας κι ένας 30χρονος Αλβανός, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Αρχηγός της οργάνωσης φέρεται να είναι ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης σε φυλακή της Ελλάδας, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Πάτρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ