2015-08-05 23:04:14
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ... ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ ΡΑΝΓΚΕΛΟΦ!
Θετικό τεστ για την ομάδα του Βασίλη Βούζα στα Χάνια.

Νικηφόρο ήταν για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και το 2ο φετινό της φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης στα Χάνια του Πηλίου με 2-1 το Ηράκλειο δείχνοντας κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκαν με 1-0 στο 42’. Το γκολ σημείωσε με ωραία ατομική ενέργεια μετά από πάσα του Κώστα Πλέγα, ο νεαρός Σέρβος επιθετικός Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ ο οποίος είναι υπό δοκιμή στην ομάδα. Το 2-0 πέτυχε ο Δήμος Χαντζάρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Τζουμάκης) στο 88’ ενώ στο 93’ μείωσε σε 2-1 ο Καλιαμπάκας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την γενική μας εικόνα. Είχαμε απέναντι μας έναν δυνατό και ανταγωνιστικό αντίπαλο και πήγαμε καλά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση». Η ομάδα θα παίξει εκ νέου στα Χάνια το Σάββατο μ’ αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.


Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Θυμιανός, Βατουσιάδης, Φουάσης, Μπέτσας, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Πλέγας, Μανθάτης, Ρανγκέλοφ, Βέργος/ Σταματόπουλος, Τσιλίκης, Τζουμάκης, Βρουσάι, Βάρκας, Κολτσίδας, Χρήστου, Δερμιτζάκης, Κουγιός, Ρέτσος, Μακροστέργιος, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δράμπαλης, Ρεντζής, Βασιλόγλου, Σπανός, Νικολακόπουλος, Ντούνης, Μιχελής, Αλεξίου, Τζανέτος, Παναγιωτόπουλος, Κυπτίου/ Καλιαμπάκας, Σιμιτζής, Ιωσήπου, Κατσούλης, Λύκος, Ρουμελιώτης, Σπυριδάκης, Μπαλατσούρας,Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος, Μπεκάϊ, Χρυσοχοϊδης, Βαζούκης, Ρούπι, Μέρτκολα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ