2012-05-07 09:57:04
Φωτογραφία για Σπριντ για επιστροφή στην ΑΕΚ ο Νικολαΐδης
Σπριντ προκειμένου να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στην θέση του προέδρου της ΑΕΚ, φαίνεται πως πραγματοποιεί ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος θέλει τα πάντα να… καθαρίσουν μέχρι τις 23 Μαΐου. Για εκείνη την ημέρα, έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, στην οποία και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, με την επιστροφή του να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, ο Ντέμης Νικολαΐδης, είναι έτοιμος να καταθέσει 1.25 εκατομμύριο Ευρώ, προκειμένου να «καθαρίσει» τη δόση του Οκτωβρίου για το άρθρο 44, κλείνοντας έτσι μία ακόμη τρύπα, γλιτώνοντας και την «κατάρρευση» της σχετικής ρύθμισης, κάτι που θα σήμαινε ακόμα πιο δύσκολες ημέρες για τους «κιτρινόμαυρους».

Όσο για τους «συμπαίκτες» του Νικολαΐδη; Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, συνεχίζει τις επαφές του με επιχειρηματίες, που θα μπουν στον σύλλογο άμεσα, προκειμένου να βάλουν χρήματα, με τα αποτελέσματα των εκλογών πάντως να μην βοηθούν και ιδιαίτερα. Τέλος, σύντομα ο Ντέμης Νικολαΐδηςθα έχει συνάντηση και με τον Γιάννη Βούρο, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν το γηπεδικό πρόβλημα της Ένωσης.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ