2012-05-07 11:38:12
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Άνω - κάτω Αστυνομία και Πυροσβεστική χθες βράδυ για τον φάκελο με τον άνθρακα [video]
Εκτυλίχθητε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Πανικό σκόρπισε ένας φάκελος από εκλογικό τμήμα των Τρικάλων που έγραφε «ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΘΡΑΚΑΣ»

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε η κάμερα του trikalaola.gr

Περίπου στις 8 το βράδυ, ένας δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό των Κουτσομυλίων στα Τρίκαλα, όταν γινόταν η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και άνοιξε έναν από τους φακέλους που ψήφησε ο κόσμος, μέσα περιείχε ένα σημείωμα και σκόνη. Το σημείωμα έγραφε «ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΘΡΑΚΑΣ».

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ένα περιπολικό με 2 άνδρες πήγαν να παραλάβουν τον φάκελο από το εκλογικό. Όμως δεν τηρήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο, στο οποίο αναλαμβάνει σε τέτοιες περιπτώσεις η ΕΜΑΚ.

Εν αγνοία οι Αστυνομικοί, μετέφεραν τον φάκελο στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Από εκεί και μετά ήρθε ο μεγάλος πανικός.


Στην αρχή κάλεσαν την πυροσβεστική και στη συνέχεια ήρθε η ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό που μόνο στα έργα επιστημονικής φαντασίας βλέπουμε!

Με ειδικές στολές και σε ειδικό φουσκωτό θάλαμο, μετέφεραν με ασθενοφόρο τους δύο αστυνομικούς στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ παρέμεινε πίσω ένας με στολή κίτρινη (δείτε το αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr).

Τον φάκελο που περιείχε τη σκόνη τον έκαναν ειδικό περιτύλιγμα και αργότερα τον παρέλαβαν για να το στείλουν στο Δημόκριτο. Η ΕΜΑΚ έπραξε όπως προέβλεπε το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τον διοικητή, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα, όπως δεν δέχθηκε και κανείς άλλος να μιλήσει, μέχρι στις 2:30 τα ξημερώματα.

Πριν αναχωρήσει από το σημείο η κάμερα του trikalaola.gr η ΕΜΑΚ ενημερώθηκε πως ο δικαστικός αντιπρόσωπος και η γυναίκα του είχαν πάει στο σπίτι τους, ενώ δεν έπρεπε. Στο Νοσοκομείο δεν είχε μεταφερθεί ο 3ος αστυνομικός που είχε έρθει σε επαφή με τον φάκελο.

Ο φάκελος που περιείχε τη σκόνη, ίσως να μην ήταν άνθρακας, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί μόνον στα χημικά εργαστήρια του Δημόκριτου. Το θέμα είναι πως το περιστατικό αντιμετωπίστηκε σα να ήταν άνθρακας, που πιθανών να ήταν «άνθρακας» η όλη υπόθεση.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι του trikalaola.gr και τις φωτογραφίες μέχρι στις 2:30 τα ξημερώματα σήμερα.

trikalaola.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ