2015-08-12 12:51:17
Φωτογραφία για Χρυσόγονος για διαφωνούντες: Και ο Λένιν υπέγραψε συμφωνία με τους όρους της Γερμανίας
«Κάποιοι επιμένουν σε ανύπαρκτες επιλογές Δεν είναι αριστερό αυτό, ούτε επαναστατικό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τους διαφωνούντες του κόμματός του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος και πρόσθεσε: «Ο Λένιν υπέγραψε τη συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ με τους όρους της αυτοκρατορικής Γερμανίας, γιατί δεν είχε άλλη επιλογή...Το να είσαι ρεαλιστής δεν έχει πρόσημο, αριστερό ή δεξιό».

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγονο «Άλλη επιλογή δεν υπήρχε...Η άλλη ήταν η άτακτη χρεοκοπία η έξοδος από το ευρώ, με χαοτικούς κινδύνους».

«Δεν υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο και λιγότερο αριστεροί... Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα, ίσως να υπήρχε το 2010 επί Παπανδρέου. Η εναλλακτική είναι τραγική», πρόσθεσε εκτιμώντας ότι «Από τη διάσπαση ο μόνος κερδισμένος θα είναι οι πραγματικά μνημονιακές δυνάμεις».

Αναφορικά με την Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Χρυσόγονος δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την κυρία Κωνσταντόπουλου. Η υπόθεση αυτή με ξεπερνά».

«Εξαρχής ήταν πολύ πιθανό ότι θα ερχόταν και τρίτο μνημόνιο καθώς τα προηγούμενα δεν είχαν πετύχει το στόχο της ανάκτησης της πιστοληπτικής ικανότητας στις αγορές», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ