2015-08-12 13:06:41
Φωτογραφία για ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ...
Πολλά έχουν γραφτεί όλο το καλοκαίρι για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά στην ουσία το μόνο που ισχύει είναι ότι αρέσει πολύ τόσο στον Περέιρα, όσο και στον... Σίλβα!

Ας δούμε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα Κατ'αρχήν πρόταση 9 και 10 εκατ. ευρώ δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει, όσο και αν θέλει η Φενέρ τον παίκτη.

Μία επίσημη πρόταση έχει γίνει μέχρι στιγμής κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ, την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός που ζήτησε... 12 εκατ. ευρώ, αφού τον παίκτη όπως είπαμε τον θέλει πολύ ο Σίλβα και ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον παίκτη για τα λεφτά που προσφέρει η Φενέρ!

Οι Τούρκοι "πάγωσαν" στο άκουσμα των απαιτήσεων του Ολυμπιακού, φρόντισαν να γίνει γνωστό ότι μπορούν να ανέβουν μέχρι τα 6,5 - 7 εκατ. ευρώ, αλλά εκεί η συζήτηση σταμάτησε.

Σταμάτησε βέβαια ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό, όχι ανάμεσα στη Φενέρ και τον παίκτη.


Ο Μιλιβόγεβιτς από την πλευρά του φροντίζει να τα έχει... καλά και με τις δύο πλευρές, όπως θα έκανε κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει με τους Τούρκους ακόμη και για το δικό του συμβόλαιο και... περιμένει.

Από την Κυριακή και το φιλικό με την Μπεσίκτας, προφανώς η παρουσία του μάνατζερ Ενροτό έπαιξε το ρόλο της ώστε ν'αναθερμανθεί η υπόθεση.  Μετέφερε λοιπόν στους "ερυθρόλευκους" ότι η Φενέρ συνεχίζει να θέλει τον παίκτη, αλλά η πρότασή της δε μπορεί ν'αλλάξει και ν'ανέβει πολύ περισσότερο από αυτήν που έχει ήδη κατατεθεί.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία τις τελευταίες ώρες λένε ότι η Φενέρ από τα 5,5 εκατ. ευρώ, το πολύ πολύ να φτάσει στα 7,5 εκατ. ευρώ και αυτό... καθόλου εύκολα. Η... αναθέρμανση της υπόθεσης από την πλευρά της δείχνει ότι έχει σκοπό ν'ανεβάσει την προσφορά γιατί θέλει πολύ τον παίκτη.

Πλέον, όπως καταλαβαίνει κανείς το μαχαίρι και το καρπούζι το κρατάει στα χέρια του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που θα κληθεί ν'αποφασίσει σε συννενόηση με τον Μάρκο Σίλβα για το μέλλον του παίκτη... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ