2015-08-14 11:19:23
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΗΡΕ... ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ!
Μέχρι εδώ ήταν Περίπου ένα μήνα κράτησε η... επιστροφή του Ριβάλντο στη δράση, καθώς ο 43χρονος Βραζιλιάνος, το προσεχές Σάββατο (15/8) θα πει το οριστικό... «αντίο» από τους αγωνιστικούς χώρους!

Ο Βραζιλιάνος αστέρας πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στα 43 του, για λογαριασμό της ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία τη Μότζι Μίριμ (είναι και πρόεδρος), αναιρώντας την απόφασή του για απόσυρση που είχε ανακοινώσει το Μάρτιο του 2014, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Όμως, οι έντονοι πόνοι στα γόνατα δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, όπως είπε και ο ίδιος: «Με τη βοήθεια των φαρμάκων, οι πόνοι στα γόνατα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών είναι υποφερτοί. Όμως, μετά το τέλος ενός αγώνα οι πόνοι είναι ακόμη πιο δυνατοί».

Συνεπώς, η τελευταία εμφάνιση του «Ρίμπο» ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή θα είναι η σαββατιάτικη (15/8) αναμέτρηση της Μότζι Μίριμ με τη Λουβερντένσε, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ