2015-08-15 13:01:22
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Μέχρι το τέλος Αυγούστου κα τη... λήξη της μεταγραφικής περιόδου το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό θα είναι το ίδιο έντονο, αφού αναμένονται να γίνουν κι άλλες κινήσεις από τον διεθνή χώρο πέραν της απόκτησης αστέρων όπως ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και ο Φελίπε Πάρντο, αλλά και της αγοράς του Λούκα Μιλιβόγεβιτς όπως και της προσθήκης του Άλαν Πουλίδο. Eπίσης θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις από την ομάδα, είτε από παίκτες που θα πουληθούν, είτε από αυτούς που θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Παρόλο που ο Μάρκο Σίλβα κράτησε χαμηλά τους τόνους με τις πρόσφατες δηλώσεις του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με τις οποίες ουσιαστικά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, προβλέπεται στο Λιμάνι θα προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις.

Για το κέντρο της άμυνας μπορεί να γίνουν και δύο μεταγραφές, με τον Μανού Ντα Κόστα της Σίβασπορ να θεωρείται... «κλεισμένος» και να βρίσκεται σε αναμονή προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ενώ συνεχίζονται οι επαφές στην Αργεντινή με νέο όνομα αυτό του Λουτσιάνο Λόλο που ανήκει στην Μπελγκράνο και παίζει δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ έως τον προσεχή Δεκέμβρη που μένει ελεύθερος.


Όσον αφορά τον Έντερ Μπαλάντα στην Αργεντινή γράφουν σήμερα ότι η Ρίβερ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για συνιδιοκτησία με 2 εκ. ευρώ.

Στην επίθεση ο Σεμπά αναμένεται από Δευτέρα στη χώρα μας αφού βοηθήσει την Εστορίλ στο ματς με την Μπενφίκα για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει ήδη συμφωνήσει, όπως και η ομάδα του, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τον περιμένει παρά τα σενάρια για Κάμπελ που προέκυψαν τελευταία λόγω του ενδιαφέροντος της Άρσεναλ για τον Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός πάει και για μία ακόμη δυνατή κίνηση στην επίθεση καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διάφορα σενάρια. Από τον Ζόνας της Μπενφίκα, τον Μπενζιά της Λιόν, τον Τζιλαρντίνο κ.α.

Κινητικότητα υπάρχει και για τη θέση του αριστερού μπακ καθώς παραμένει πιθανή η πώληση του Μασουακού στην Ιταλία. Με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κινήσεις στην Αργεντινή για τους πολύ ακριβούς Μας της Σαν Λορέντσο και Κάσκο της Νιούελς Ολντ Μπόις, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ