2015-08-15 13:20:19
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΟ... ΠΟΚΕΡ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΕΣ!
Σκληρό ...πόκερ παίζεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ανόρθωση για την παραχώρηση του Νίκολα Μαρτίνες, αλλά πλέον οι δυο ομάδες βρίσκονται πιο κοντά σε συμφωνία.

Χθες, όπω σας ενημερώσαμε, έμοιαζε να οδηγείται σε... «ναυάγιο» η υπόθεση, καθώς δεν είχε προκύψει συμφωνία από τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης για δανεισμό του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού στον κυπριακό σύλλογο, που δεν έδειχνε διάθεση να ασχοληθεί για πολύ ακόμη με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου, μετά τις χθεσινοβραδινές συζητήσεις, οι δύο ομάδες βρίσκεται πλέον κοντά στο να δώσουν τα χέρια, ενώ ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού τα έχει βρει με την ομάδα της Αμμόχωστου.

Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά η διαφορά δείχνει να... γεφυρώνεται και από πλευράς Ανόρθωση βγαίνει αισιοδοξία ότι από αυτόν τον κύκλο επαφών θα προκύψει… deal.

Στην περυσινή σεζόν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έκανε 32 εμφανίσεις στη Super League, τις οποίες συνδύασε με τρία γκολ και δέκα ασίστ (δεύτερο στη σχετική λίστα μαζί με Ίλιτς, πίσω από τον Τσόρι), ενώ έπαιξε και μια φορά στο Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ