2015-08-15 21:36:06
Φωτογραφία για Λάμπης Λιβιεράτος: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης για την γιορτή της κόρης του, Νεφέλης
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αγάπη για τα παιδιά του μέσω social media. ΗΝεφέλη και η Δανάη είναι οι δύο μεγάλες του αδυναμίες όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν. Μάλιστα στην περιοδεία του, βρίσκονται στο πλευρό του και περνούν μαζί μοναδικές στιγμές.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μάλιστα, είχε αποκαλύψει για το πόσο υπολογίζει την άποψή τους: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτώ χωρίς την έγκριση της Δανάης και της Νεφέλης. Υπολογίζω πολύ την γνώμη τους».

Σήμερα λοιπόν, 15 Αυγούστου, η Νεφέλη Λιβιεράτου, έχει την ονομαστική της γιορτή -για το δεύτερο όνομά της, Μαρία- και ο τραγουδιστής δεν ήταν δυνατό να μην της ευχηθεί και μέσω social media. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μία πολυσυλλεκτική φωτογραφία, με δικές τους στιγμές, από όταν ήταν μωρό, μέχρι και τις πιο πρόσφατες και της εξέφρασε δημόσια την αγάπη του, με το πιο τρυφερό μήνυμα.

Ο Λάμπης Λιβιεράτης ευχήθηκε στην 15χρονη κόρη του: «Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου Νεφέλη! Και χρόνια γεμάτα χαρά ευτυχία υγεία και χαμόγελο που μη το αφήσεις με τίποτα και για κανένα λόγο να σβήσει απ το προσωπάκι σου και κυρίως απ την υπέροχη ψυχή σου! Σε λατρεύω απλά».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ