2015-08-15 21:37:18
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ... ΓΙΑΝΓΚ!
Οι διακοπές ολοκληρώνονται αύριο (16/8) για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού από τη Δευτέρα (17/8) ξεκινά... το τρέξιμο!

Ξεκούραση τέλος για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι τη Δευτέρα (17/8) επιστρέφουν στις... επάλξεις για την προετοιμασία. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις πρώτα και μία μέρα μετά (18/8) θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο ΣΕΦ, υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού.

Απόντες θα είναι βέβαια οι διεθνείς παίκτες, Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης, Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Λοτζέσκι, Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας τους εν όψει του Eurobasket. Στους απόντες είναι επίσης και ο Γιάνγκ ο οποίος έχει πάρει λίγες μέρες παράτασης άδειας γιατί παντρεύεται ένας αδελφικός του φίλος.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο ΣΕΦ μέχρι τις 30 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε φιλικά τουρνουά σε Ιταλία και Κροατία, μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ