2015-08-16 08:43:11
Φωτογραφία για Γιατί βρε Αλέξη; Τι δεν κατάλαβες;
Αγαπητό tromaktiko,

γιατί με απογοήτευσες; Όταν λέμε ΟΧΙ εννοούμε ΟΧΙ Είπες ότι δεν θες να χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου. Αν είναι να το χορέψουμε όπως οι ηρωικές Σουλιώτισσες για το μέλλον και το καλό των παιδιών μας, ας το χορέψουμε.

Τι δεν κατάλαβες; Σου δώσαμε όση δύναμη χρειαζόσουν για να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι. Αυτά τα μέτρα αν ήταν να τα περάσει άλλη κυβέρνηση θα καιγόταν όλη η Ελλάδα. Μήπως τελικά όλα ήταν στημένα; Λυπάμαι πάρα πολύ, θλίβομαι. Ήσουνα η τελευταία μας ελπίδα. Ξέρεις ποίο είναι το χειρότερο που θα σου χρεωθεί στην ιστορία; Δεν θέλεις να μάθεις. Στα σαράντα μου χρονιο μεγαλωμένη με αριστερή ιδεολογία φοβάμαι και ανατριχιάζω στη σκέψη ότι στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα πάρει πάνω από 30 %. Και το χειρότερο και πιο αποκαρδιωτικό είναι ότι καταρρίπτοντας με τη στάση σου τα πάντα, μου μπαίνουν ιδέες μήπως να τους ψηφίσω και εγώ που καλύτερα να μου κοπεί το χέρι.


Αλλά Αλέξη, και εσύ δυστυχώς είσαι μία από τα ίδια. Αυτό Αλέξη θα σου χρεωθεί στην ιστορία ότι απογοήτευσες με το χειρότερο τρόπο έναν λαό που πίστεψέ σε εσένα και σου έδωσε δύναμη, αλλά εσύ δεν έκανες τα δέοντα.

Α .... και να μην ξεχάσω με τα φροντιστήρια στο 23% γιατί δεν είσαι ο μάγκας που θα τα κόψεις και τα παιδιά μας θα μάθουν ότι χρειάζεται από τη δημόσια παιδεία, σε πληροφορώ ότι σταμάτησα το παιδί μου από το φροντιστήριο Αγγλικών, βρήκα μία καθηγήτρια να του κάνει στο σπίτι ξένη γλωσσα με λιγότερα χρήματα, μαύρα αφορολόγητα, ώστε να γλιτώσω ότι μπορώ και εγώ και αυτή. Κι εσύ κάνε το κομμάτι σου στα αφεντικά της ΕΟΚ. Θα μπορούσα να αναφέρω και πολλά άλλα παραδείγματα, αλλά δεν υπάρχει νόημα. Ένα σου λέω... λυπάμαι πολύ.

Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ