2015-08-16 21:05:05
Φωτογραφία για Σεπτέμβριο οι εξελίξεις για την αποβάθρα της Κάτω Πάφου
Μετά την προκαταρκτική μελέτη που παρουσιάστηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών και Έργων για την κατασκευή και δημιουργία της σταθερής αποβάθρας για προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, αναμένεται εντός Σεπτεμβρίου, να παρουσιαστεί η ολοκληρωμένη μελέτη για το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου.

Αυτό ανέφερε σήμερα, μιλώντας από την Πάφο, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων, Αντώνης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας το έργο πολύ σημαντικό για την επαρχία Πάφου.

«Όλοι οι φορείς της Πάφου αγωνίζονται για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, γιατί θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην εμπορική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής», παρατήρησε.

«Η Πάφος, "στραγγαλίζεται" οικονομικά και επιβάλλεται αυτή τη δύσκολη περίοδο να τροχιοδρομηθούν αναπτυξιακά έργα, όπως στην προκειμένη περίπτωση η κατασκευή της αποβάθρας στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου».

Ο Αντώνης Αντωνίου, κάλεσε παράλληλα τον υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριο Δημητριάδη, να παρέμβει ο ίδιος ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα αυτή η μελέτη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ