2015-08-17 15:51:46
Φωτογραφία για Demy: Είναι κάτι που θα το θυμάμαι πάντα... - Τι έκανε και έβγαλε τον μπαμπά της από τα ρούχα του
Στην περσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η Demy, βρισκόταν στο πέμπτο έτος της Νομικής και χρωστούσε δεκαπέντε μαθήματα Φέτος, λίγο πριν κλείσει τα 24 (στις 21/8 έχει γενέθλια), βρίσκεται αισίως στο έκτο έτος και από το πτυχίο τη χωρίζουν μόλις οκτώ μαθήματα. «Προσπαθώ, όσο μπορώ, να είμαι επιμελής. Φέτος το καλοκαίρι, ήταν η πρώτη εξεταστική που δεν κατάφερα να δώσω ούτε ένα μάθημα, αλλά θα αναπληρώσω το Σεπτέμβριο» λέει με παράπονο. 

 Κόρη του δικηγόρουΕπαμεινώνδα Παπαδέα και της καθηγήτριας αγγλικών Έλενας Μπούμπουλη, η Δήμητρα (όπως είναι το βαφτιστικό της όνομα) ήταν πάντα ένα εξαιρετικά προγραμματισμένο παιδί.

«Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο επάγγελμα των γονιών μου ή ήταν καθαρά θέμα DNA. Δεν με υποχρέωσαν ποτέ να έχω πρόγραμμα. Ήταν κάτι που το ήθελα από μόνη μου. Τα βιβλία μου ήταν πάντα στη σειρά και διάβαζα αρκετά. Η μόνη σκανταλιά που είχα κάνει με τις φίλες μου ήταν μια τηλεφωνική φάρσα. Όταν ο άνθρωπος πήρε πίσω να δει ποιος είναι, το σήκωσαν οι γονείς μου και αισθάνθηκα πολύ άσχημα» λέει με ειλικρίνεια. 


Παρότι ήταν μελετηρή και άριστη μαθήτρια, δεν ήταν καθόλου «σπασικλάκι». «Ήμουν δραστήρια και μου άρεσε να τρέχω και να οργανώνω τα πάντα. Ειδικά στην τρίτη λυκείου, που ήμουν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, οι καθηγητές μού έλεγαν “Δήμητρα, μήπως θα έπρεπε να ηρεμήσεις και να αφοσιωθείς στα μαθήματά σου;”, διότι τότε είχα δώσει μεγάλη έμφαση στις μαθητικές δραστηριότητες».

Αλήθεια, το Demy πώς βγήκε; «Είναι ένα όνομα που το έβγαλα εγώ από το δημοτικό. Έχω λευκώματα που τα υπέγραφα ως Demy. Ήταν το ψευδώνυμό μου».

Η σκανταλιά με το ρόπαλο του baseball

Η οικογένεια Παπαδέα ήταν πάντα μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. «Η αλήθεια είναι πως πλέον, λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, δεν βρισκόμαστε τόσο συχνά, αλλά υπεραγαπιόμαστε και είμαστε πολύ προστατευτικοί ο ένας με τον άλλο. Κάποιες φορές, μετά την ένταση της δουλειάς, μπαίνω στο σπίτι και μπορεί να μη θέλω να μιλήσω σε κανέναν. Απλά να ηρεμήσω και να πάω στο δωμάτιό μου. 

Αυτό είναι κάτι που στενοχωρεί την μητέρα μου, η οποία συνέχεια ασχολείται με το αν έφαγα ή όχι» λέει γελώντας. Ο μπαμπάς της δεν την έχει μαλώσει ποτέ, παρά μόνο μια φορά που κυριολεκτικά τα έσπασε. «Σε ένα πάρτι της αδελφής μου, βρήκα ένα ρόπαλο του baseball, το πήρα και άρχισα να παίζω μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή, κατά λάθος, έσπασα το τζάμι του γραφείου στο υπνοδωμάτιό μου. Τότε, ο μπαμπάς μου με μάλωσε και είναι κάτι που το θυμάμαι ακόμα.

 Η μαμά, ό,τι και να κάναμε, μας το συγχωρούσε. Υπήρχε, όμως, μια φάση της ζωής μου, όταν ήμουν πολύ μικρή, που δεν ήθελα να κάνω μπάνιο και τότε με μάλωνε κι εκείνη» προσθέτει γελώντας.

Με την αδελφή της, Ρώμη, έχουν επτά χρόνια διαφορά. «Στο παρελθόν, η διαφορά ήταν φανερή και δεν ήθελε να με κάνει παρέα, διότι ήταν έφηβη και εγώ μικρούλα. Όταν έρχονταν οι φίλες της, έπρεπε να χτυπάω την πόρτα πριν μπω στο δωμάτιό της. Πλέον είμαστε κολλητές. Δεν έχω καλύτερη φίλη από την αδελφή μου. Είναι ο πιο ταιριαστός μου άνθρωπος. Της εκμυστηρεύομαι τα πάντα και αμέσως καταλαβαίνει αν είμαι καλά ή όχι. Ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου, πέφτει σε όλα μέσα» εξομολογείται.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ