2015-08-17 20:06:08
Φωτογραφία για Βίκυ Σταμάτη: Υπό ψυχολογική παρακολούθηση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας
Σε άθλια κατάσταση φέρεται να είναι η Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, μετά την νέα απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε να κάνει.

Φαίνεται πως τη γλίτωσε μόλις με μια γρατζουνιά, μετά την έγκαιρη επέμβαση των συνοδών της .

Συγκεκριμένα επιχείρησε το μεσημέρι να αυτοκτονήσει με μαχαίρι, λίγες ώρες αφότου πληροφορήθηκε πως ο γιος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Είναι σε άθλια κατάσταση γιατί πληροφορήθηκε ότι το παιδί της οδηγήθηκε από τον παππού και τη γιαγιά του, με τους οποίους και μένει, εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και πιθανόν να έχει σκωληκοειδίτιδα. Ζήτησε χθες ανήμερα της γιορτής της Παναγίας να το δει ή έστω να το ακούσει και να μάθει ότι είναι καλά, όμως δεν της επιτράπηκε κάτι τέτοιο» υποστηρίζει ο δικηγόρος της.

Η Βίκυ Σταμάτη, που νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, την ώρα που της χορηγούσαν τα φάρμακά της, ξέφυγε από την προσοχή των συνοδών της, άρπαξε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες τις, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης.


Αφού την αφόπλισαν, της χορήγησαν φάρμακα στο δωμάτιό της και βρίσκεται υπό ψυχολογική παρακολούθηση.

Η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου ζητά ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να επισκεφτεί το παιδί της.

Ο συνήγορός της κ. Ραγκούσης ζητεί η δικαιοσύνη να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της και να δοθεί στην πελάτισσά του ολιγοήμερη άδεια, προκειμένου να μπορέσει, με συνοδεία αστυνομικών, να επισκεφτεί το παιδί της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ