2015-08-18 12:49:24
Φωτογραφία για Διαρρήξεις με «άρωμα γυναίκας» σε Καβάλα και Κομοτηνή
Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις

Είχαν πλούσιο παρελθόν στις διαρρήξεις οι δυο γυναίκες τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας για πέντε διαρρήξεις που είχαν γίνει πριν από οκτώ μήνες στην Καβάλα και την Κομοτηνή.

Μάλιστα, η 27χρονη είναι ήδη έγκλειστη σε κατάστημα κράτησης για άλλες υποθέσεις κλοπών, ενώ η 36χρονη συνεργός της δεν έχει συλληφθεί. Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν καταφέρει να διαρρήξουν πέντε σπίτια στο χρονικό διάστημα από τις 24 ως τις 30 του περασμένου Ιανουαρίου στις δυο πόλεις.

Φυσικά, ούτε τα χρήματα που είχαν κλέψει από το εσωτερικό τους βρέθηκαν, ούτε τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα. Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ