2015-08-22 13:21:38
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα όλο το βίντεο του ξυλοδαρμού που έχει συγκλονίσει τη Κύπρο...
Στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας PafosPress δόθηκε ολόκληρο το βίντεο του ξυλοδαρμού του 26χρονου σε κελί του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Στο νέο βίντεο, περιλαμβάνονται οι σκηνές που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του άγριου ξυλοδαρμού του νεαρού από τους δύο αστυνομικούς, ενώ εμφανίζονται 3 πρόσωπα τα οποία είδαν τον νεαρό στην κατάσταση που ήταν μετά το επεισόδιο.

Αστυνομικός μάλιστα παρουσιάζεται να περιποιέται τα τραύματα του 26χρονου.

Οι δύο αστυνομικοί κατηγορήθηκαν από ποινικό ανακριτή την Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας Ανδρέα Σπυριδάκη, οι δύο αρνήθηκαν να απαντήσουν στις κατηγορίες προτού συμβουλευτούν το δικηγόρο τους.

Είπε επίσης ότι τη Δευτέρα, η Γενική Εισαγγελία θα προχωρήσει στη διατύπωση των κατηγοριών για τα ποινικά αδικήματα και θα καταχωρήσει στο Δικαστήριο τις ποινικές διώξεις εναντίον τους,

“Αν αποδειχθεί στο δικαστήριο η διάπραξη των ποινικών αδικημάτων, τότε οι ποινές θα είναι πολύ σοβαρές”, πρόσθεσε.

Ο κ. Σπυριδάκης διευκρίνισε ότι ο πρώτος ποινικός ανακριτής της υπόθεσης ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, υπό τη διεύθυνση του οποίου υπηρετούσαν οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, και ο οποίος άλλαξε μετά από επιφυλάξεις που είχαν διατυπώσει οι δυο αστυνομικοί. “Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης”, ξεκαθάρισε.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ