2015-08-24 21:48:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθησαν παπάς και ο αδελφός του με όπλο και μαχαίρι στο αυτοκίνητο - Ένταση το πρωΐ στο κέντρο της πόλης
Πανικός επικράτησε νωρίς το πρωΐ... στη συμβολή των οδών Γούναρη και Μαιζώνος, όταν όπως πληροφορείται το tempo24.gr από αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαινε ένας ιερέας και ένας ακόμη άνδρας που φέρεται να είναι αδελφός του.

Όπως πληρορείται to tempo24.gr μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα πιστόλι και ένα μικρό μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο ιερέας (που δεν υπηρετεί στην μητρόπολη Πατρών) και ο άλλος άνδρας που επέβαινε στο όχημα να συληφθούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr και οι δύο άνδρες που αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι, κατηγορούνται για οπλοκατοχή, ωστόσο ακόμη δεν έχει προκύψει σαφώς ποιός από τους δύο ήταν ο ιδιοκτήτης του όπλου.

Πιθανότατα να μην ανήκει στον ιερέα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί ωστόσο οτι όπως αναφέρουν στo tempo24.gr περαστικοί από το σημείο που έγινε ο έλεγχος, επικράτησε ένταση κατά τη διάρκειά του. Νωρίτερα πολίτες είχαν διαπιστώσει οτι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συληφθέντες εκινείτο επικίνδυνα στο κέντρο της πόλης, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το οδηγούσε ο ιερέας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ