2015-08-27 15:39:04
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Αυτοκίνητο κατέληξε σε μάντρα σπιτιού [photo]
Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν... το μεσημέρι της Τετάρτης μια νεαρή οδηγός, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Fiat που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε κάθετα σε μάντρασπιτιού, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας – Ρουπακίου.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι όπου η άτυχη οδηγός κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό της από την Αμαλιάδα προς το Ρουπάκι. Κάτω από αδιευκρίνιστες όμως μέχρι στιγμής συνθήκες, στην επικίνδυνη στροφή που υπάρχει στο ύψος της επιχείρησης «Ηλειακό μπετόν» έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο, να συρθεί με την πλαϊνή πλευρά του και να καταλήξει δίπλα από μάντρα παρακείμενου σπιτιού.

Οδηγοί που ακολουθούσαν σταμάτησαν αμέσως για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου και αφού κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν την μετέφεραν προληπτικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Στιγμές μετά στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή του αφού η οδηγός ήταν ήδη στο νοσοκομείο, καθώς και δύναμη του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ